Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας

Πως θα έρθετε στην Αίγινα.

Από το λιμάνι του Πειραιά με συμβατικό πλοίο και κόστος από 7,50 έως 9,50 ευρώ το ατομικό εισιτήριο. Το κόστος του αυτοκινήτου κυμαίνεται από 20-25 ευρώ.

Δείτε τα Δρομολόγια Πλοίων

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου μία ώρα και δέκα λεπτά.

Εκτός από τα συμβατικά πλοία, υπάρχει και η επιλογή του Flying Dolphins με κόστος περίπου 13,50 ευρώ και διάρκεια ταξιδιού 40 λεπτά.

Η απόσταση από το λιμάνι της Αίγινας μέχρι το ξενοδοχείο είναι 400 μέτρα και με αυτοκίνητο 1,5 χλμ.

Βγαίνοντας από το καράβι θα συναντήσετε τα ταξί που θα σας μεταφέρουν στο ξενοδοχείο με κόστος 3-4 ευρώ.

 

Πως θα έρθετε στο ξενοδοχείο.
Ο συντομότερος δρόμος αν είστε πεζοί, είναι από την οδό "Αριστοφάνους", η οποία βρίσκεται μεταξύ ALPHA Bank και Κέντρο Τύπου (κατάστημα με εφημερίδες-περιοδικά). Ανηφορίζοντας το στενάκι και διανύοντας 150 μέτρα βρίσκεστε στο τέλος της οδού όπου θα συναντήσετε την οδό "Στρατηγού Δημ. Πετρίτη" και στρίβοντας αριστερά, θα μας βρείτε μετά από μόλις 1 λεπτό (150 μέτρα) στην αριστερή πλευρά του δρόμου. (η διεύθυνσή μας είναι: Στρατηγού Δημ. Πετρίτη 23).


Εάν οδηγείτε μηχανοκίνητο μέσο, η διαδρομή είναι διαφορετική λόγω μονοδρόμησης.
Αφού βγείτε από το λιμάνι, στρίβετε αριστερά και έπειτα από 800 μέτρα, περνώντας από την παραλία της "Αύρας" και τον αρχαιολογικό χώρο της "Κολώνας" (Ναός Απόλλωνα), στρίβετε δεξιά στο πρώτο STOP που θα συναντήσετε.


Συνεχίζετε ευθεία χωρίς να αλλάξετε δρόμο ή κατεύθυνση και θα μας βρείτε σε 2 λεπτά (800 μέτρα) στην δεξιά μεριά του δρόμου, δίπλα από το μίνι-μάρκετ που θα δείτε.